browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Take Care Ministries

Gerrit en Nelleke zijn eigenlijk kleine zelfstandigen in de geestelijke gezondheidszorg.

Onze VOF heet dan ook Take Care Ministries.  Dat is wat we binnen al onze activiteiten willen uit stralen. Zorg dragen voor die ander, die dat nodig heeft.

 

Take Care Deco

Take Care Deco is de naam voor het decoratiewerk van Nelleke.

Onder deze vlag heeft Nelleke van haar hobby een beetje haar werk gemaakt. Ze is betrokken bij de decoratie van de meeste tenten bij de Pinksterconferentie van St. Opwekking. Ook de hele decoratie van het kertevent valt onder haar werk. Daarnaast decoreert Nelleke feesten, podia enzovoort.

Zit u met de handen in het haar, omdat u niet meer ziet hoe u een zaal in zou moeten  richten of hebt u voor de organisatie van een activiteit creatief inzicht nodig, neem dan eens contact met Nelleke op.

Bent u beschikbaar om tijdens Opwekking de helpende hand te bieden, mail uw creatieve vaardigheden en beschikbaarheid via het contatcformulier. U krijgt zo snel mogelijk een reactie van Nelleke.