browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hollandse skiweken

Ook dit jaar zijn we zijdelings betrokken bij een week van de Hollandse skiweken. We zullen één of twee weken praktische ondersteuning bieden aan Debora en Ruchama van Wijngaarden die de algehele leiding en organisatie in 2011 van ons hebben over genomen.

Wel organiseren we in februari 2014 in Zwitserland een concerttour van de bekende populaire groep Trinity. In week 3 en week 4 zal de groep ook twee concerten verzorgen in de beide skiweken

Wilt u ook eens een gezellige, volledig verzorgde, skiweek mee maken in de Zwitserse Alpen, kijk dan voor meer informatie op de website.